Wie ben ik?Mijn naam is Brenda van Deuren en eigenaar van Beauty by Brenda Hair and Make-up. Ik ben professioneel kapster en visagiste (o.a. bruidskapels en make-up) en ik beoefen dit vak al ruim 20 jaar met grote passie.na 13 jaar ambulant kapster begin ik 5 jannuari 2016 een kleinschalige kapsalon.           met een huiselijke sfeer wil ik een thuis gevoel geven aan iedereen!

Om up-to-date te blijven en de kwaliteit te waarborgen, volg ik altijd de nieuwste trends en de nodige cursussen. Ook heb ik een opleiding behaald voor Hair and Make-up Artist bij Dik Peeters.zo heb ik 2015 de 3Dknip techniek aan de schwarzkopf academie gevolg en 2014/ 2015 meegedaan aan de coiffure award!

U kunt bij mij terecht voor het knippen (zowel mannen, vrouwen als kinderen knippen), föhnen, verven, extensions, hairweaving, bruidskapsel, visagie, make-up, bruidsmake-up en advies.

Mijn specialiteit is alles op het gebied van knippen en kleuren en vooral bruidskapsels en make-up . Ook doe ik graag de kapsels en visagie voor fotoshoots, film, tv en theater. Ik werk met hoge kwaliteitsproducten van de merken “Schwarzkopf” voor het haar en “Make-up Studio” voor de visagie. De make-up is lang houdbaar en heeft een hoog kleurpigment voor mooie kleuren.

Voor advies of het maken van een afspraak kunt u altijd even bellen!