Geplaatst op 17 januari 2019


Beauty by Brenda is nu partner van trueline hairexstensions!
Deze banen met 100% natuurlijk haar zijn heel natuurlijk en kunnen doormiddel van verschillende technieken
in gezet worden.
Naast het mooie haar zijn de kleuren ook erg mooi zo hebben ze bij truelinehair warme maar ook as tinten
de banen zijn hand geweven en daar door mooi dun wat zorgt dat het er natuurlijk uit ziet en niet dik aanvoelt op
het hoofd.
nieuwschierig geworden bel dan voor een afsraak voor meer informatie:0654705191
Wedding fasionshow


Geplaatst op 9 oktober 2015


Beauty by Brenda

Een paar maanden geleden ben ik gevraagd om mee te werken aan de promotie poster voor de wedding fasion show die georganiseerd word door F for Fasion. Hier aan werkte Beauty by Brenda graag mee waardoor ik op 3 oktober tijdens de mode show de make-up van een aantal modellen verzorgde en het haar en de make-up van de designers van de bruids jurken. Dit was een super ervaring met mooie resultaten.
Welkom op mijn vernieuwde site!


Geplaatst op 28 augustus 2015


Op een bepaald moment begin je ergens aan en dat blijkt dan best heel goed uit te pakken.

In 2003 ben ik gestart met "De Rijdende Schaar" als kapster aan huis. Ik geniet van de vrijheid als zelfstandig onderneemster en doe dit met veel passie. Met trots mag ik zeggen dat ik al snel een grote klantenkring heb mogen opbouwen en al gauw vroegen klanten ook om make-up advies en of ik voor bruiloften geboekt kon worden. Het begeleiden van bruiden op hun meest belangrijke dag vond ik zo leuk dat ik een vervolg opleiding wilde doen. Deze opleiding heb ik gevolgd bij Dik Peeters en ben nu gecertificeerd Hair and Make-up Artist zodat ik mensen van alle soorten kapsels en make-up kan voorzien.

Door de opleiding, alle kennis en ervaringen, ben ik nu dusdanig veelzijdig dat ik ook voor bruidsmodeshows geboekt word en modellen voorzie van een mooie styling bij fotoshoots. Dit is zo succesvol dat ik heb besloten om een stap verder te gaan en graag wat extra informatie wil delen wat betreft de producten en service die ik bied. Het resultaat; De Rijdende Schaar wordt "Beauty By Brenda".

Veel plezier op mijn vernieuwde website, inclusief webshop en foto's van mijn werk met o.a. mijn deelname aan de Coiffure Award 2014/2015 en een greep uit de bruidskapsels en modellen.