Welkom op mijn vernieuwde site!


Geplaatst op 28 augustus 2015


Op een bepaald moment begin je ergens aan en dat blijkt dan best heel goed uit te pakken.

In 2003 ben ik gestart met "De Rijdende Schaar" als kapster aan huis. Ik geniet van de vrijheid als zelfstandig onderneemster en doe dit met veel passie. Met trots mag ik zeggen dat ik al snel een grote klantenkring heb mogen opbouwen en al gauw vroegen klanten ook om make-up advies en of ik voor bruiloften geboekt kon worden. Het begeleiden van bruiden op hun meest belangrijke dag vond ik zo leuk dat ik een vervolg opleiding wilde doen. Deze opleiding heb ik gevolgd bij Dik Peeters en ben nu gecertificeerd Hair and Make-up Artist zodat ik mensen van alle soorten kapsels en make-up kan voorzien.

Door de opleiding, alle kennis en ervaringen, ben ik nu dusdanig veelzijdig dat ik ook voor bruidsmodeshows geboekt word en modellen voorzie van een mooie styling bij fotoshoots. Dit is zo succesvol dat ik heb besloten om een stap verder te gaan en graag wat extra informatie wil delen wat betreft de producten en service die ik bied. Het resultaat; De Rijdende Schaar wordt "Beauty By Brenda".

Veel plezier op mijn vernieuwde website, inclusief webshop en foto's van mijn werk met o.a. mijn deelname aan de Coiffure Award 2014/2015 en een greep uit de bruidskapsels en modellen.
« Alle blog berichten