Wie ben ik?Mijn naam is Brenda van Deuren en eigenaar van Beauty by Brenda Hair and Make-up. Ik ben professioneel kapster en visagiste (o.a. bruidskapels en make-up) en ik beoefen dit vak al ruim 20 jaar met grote passie.na 13 jaar ambulant kapster begin ik 5 jannuari 2016 een kleinschalige kapsalon.           met een huiselijke sfeer wil ik een thuis gevoel geven aan iedereen!

Om up-to-date te blijven en de kwaliteit te waarborgen, volg ik altijd de nieuwste trends en de nodige cursussen. Ook heb ik een opleiding behaald voor Hair and Make-up Artist bij Dik Peeters.zo heb ik 2015 de 3Dknip techniek aan de schwarzkopf academie gevolg en 2014/ 2015 meegedaan aan de coiffure award!

U kunt bij mij terecht voor het knippen (zowel mannen, vrouwen als kinderen knippen), föhnen, verven, extensions, bruidskapsel, visagie, make-up, bruidsmake-up en advies.

Mijn specialiteit is alles op het gebied van knippen en kleuren en vooral bruidskapsels en make-up . Ook doe ik graag de kapsels en visagie voor fotoshoots, film, tv en theater. Ik werk met hoge kwaliteitsproducten van de merken Schwarzkopf  en fuentevoor het haar met de producten van fuente geven wij wellness haar behandeling, deze behandelingen zijn heerlijk ontspannen en rijke voeding voor het haar.
Voor de visagie werken we met make-up studio de make-up is lang houdbaar en heeft een hoog kleurpigment voor mooie kleuren.

Voor advies of het maken van een afspraak kunt u altijd even bellen!